Hozzávalók:
50 deka sertéscomb apró kockára vágva
1 kisebb vöröshagyma szintén apróra vágva,
3 gerezd fokhagyma összetörve
1 csomag fagyasztott zöldbab (saját termés),
1 db paprika,
1 db paradicsom,
1 húsleves kocka
2 ek tejföl
só, bors, köménymag, babérlevél, pirospaprika, zsiradék,
vagy olaj
Kevés olajon megpároltam a hagymát, beletettem a
pirospaprikát, az apróra vágott sertéshúst, sót borsot, köményt, fokhagymát,
majd felengedtem vízzel, beletettem a
húsleves kockát. Én a mi változatukból kihagyom mindig a zöldséget . Tettem
bele paprikát, paradicsomot is. Fedő alatt félig puhára főztem. Ezután került bele
a babérlevél, a zöldbab, és a krumpli. Amikor már minden puhára főtt, tejfeles
habarást készítek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése