2013. szeptember 14., szombat

Mézeseim


 Először fél éve díszítettem mézest ,díszítést elnagyoltam akkor. Mindig csodálattal néztem azokat az embereket, akiknek ez sikerül. Azt már tortás próbálkozásaim során megtanultam, hogy kitartó munkával mindent el lehet érni. A cukrászatban nem lehet összecsapni semmilyen munkafolyamatot. Ha nem sikerül valami részlet, akkor mindig vissza kell menni kijavítani a hibát, mert a hibák csak halmozódnak pl egy tortakészítés során, és a végeredmény nem az lesz, amit mi elképzeltünk. Már harmadszor próbálkoztam a mézesre való írókázással. Eleinte tojásfehérjéből, most azonban tojásfehérje porból készítettem a royal icinget. Nekem ezzel jobb minőségű íróka készíthető.  Még mindig nem az igazi, a profikhoz képest látszik a különbség, de én látom a fejlődést a munkáimon. Holnap ajándékba viszem anyukámnak, aki kórházban van.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése