2013. november 27., szerda

Télapó torta Michael Wibowo mintájára

A közelmúltban tartott tanfolyamot Michaelle Wibowo Magyarországon. Sajnos a tanfolyamon nem tudtam részt venni, elsősorban a borsos ára miatt. 75 ezer Ft volt. 
Egy 10 órás tanfolyamon mutatta be a mikulásarc formázását tortából. Először az arc kialakítása, faragása, szemek, száj és az orr formázása, majd airbush technikával a torta élethű színezése  volt a feladat. Én utólag láttam néhány képet a tanfolyamról, és annyira megtetszett, hogy gondoltam, én is kipróbálom. Természetesen nem sikerülhet annyira jól, mintha ott lettem volna.Látom a hibákat is.
Michaelle Wibowo

És itt az én Zombitélapóm. Látom a hibáit: többek között az arcár túlfújtam,nagyon színes,  a ráncok vastagok, az orra nagy és a szája sem a legmegfelelőbb.De tudom, legközelebb mit kell másképp csinálni. Mindenesetre vállalható a télapóm.Vagyis helyesbítek. Ha nem láttam volna a Michael Wibowo télapóját, akkor most ennek nagyon örülnék. Így viszont arra sarkall, hogy legközelebb én is tökéletesebbet készítsek.Este itt volt a villanyszerelő, akit már régebb óta ismerek. Megkínáltam a tortával.  Csillogó lüszter van a télapó sapkáján. Amikor meglátta, nem győzött csodálkozni. Vannak torták, amik ténylegesen szebbek, mint amit a fotó vissza tud adni. Van olyan is, amikor  a fotón viszont szebb a torta, mint a teljes valóságában.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése