2015. április 11., szombat

Csoki mopsz kutyus és az elmaradt focilabdák.


A mai napon mopsz kutyatortát készítettem kedves munkatársam gyermekének.
 Mindig örülök, ha formatortát kell készíteni, mert ebben szabadra engedhetem a kreativitásomat, kiélhetem alkotóvágyamat.
Számomra egy virágos torta elkészítése sokkal könnyebb, hiszen virágokkal díszíteni egy tortát már fél siker. Na, jó, azt is el lehet rontani, de sokkal könnyebb dekoratív tortát készíteni virágdíszítéssel. Amikor beburkoltam, nagyon cuki volt. A legnehezebb a szemét elkészíteni,azonban sokat tanultam -lestem el Kricky you toube-ra feltett videóiról, ahol kutya formatortát készít. Mindig tanulok valamit, bár most emlékezetből formáltam a kutya szemeit.
A festéstől mindig félek. Airbrush-val nagyot lehet alkotni, de ugyanúgy szörnyen el is lehet rontani egy már majdnem kész remekművet. Kicsit túlfújom, vagy nem sikerül a színek keverése, és máris el van rontva egy olyan torta, amivel egyébként meg lennék elégedve.
 A kutyus színei nem az én elképzelésemnek megfelelően alakultak, de legközelebb már erre is jobban ráérzek. Íme a kutyusom:
És még festetlen állapotban, igaz, éjszaka 3 kor készült a kép, a család aludt, nem akartam zörögni, így csak egy homályos fotó van a festés előtt.


Két foci is készült mostanság, ezeket mutatom meg, bár alig -alig lehet őket egymástól megkülönböztetni.

A második  focit feltettem egy tortás csoportba, egy nap alatt kb. 1200 lájkot kapott, és rengeteg pozitív kommentet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése