2014. december 30., kedd

BUÉK 2015

Eltelt egy új év . Hihetetlen,hogy már két év is eltelt azóta, mióta átköltöztem  erre a helyre a receptjeimmel.Azóta jó néhány tortát elkészítettem s bemutattam itt. Fontosabb családi események fotói sorakoznak a blog oldalain.Funkcióját és stílusát tekintve gasztroblog. A recepteken ,a befőzőautomata használatával kapcsolatos információk megosztásán kívül számomra emlékkönyvként is funkcionál, hiszen időrendi sorrendben láthatom a családi események, torták, befőzések képeit.
Most néhány fotó szerepeljen itt a karácsonyunkról.


A legfontosabb kívánságom a jövő évre vonatkozóan, hogy édesanyám, anyósom , akik a nyolcvanadik évhez közel járnak, egészségben velünk legyenek és az én betegségem se haladjon előre. Mindenkinek jó egészséget kívánok, az anyagiak ezután jönnek. Van még kívánságom a jövőre vonatkozóan, de az nem publikus!   Ezúton kívánok minden kedves blogolvasómnak boldog új évet!!!

2 megjegyzés:

  1. Ildikó! Gratulálok a blogodhoz, a szép családodhoz, az optimizmusodhoz, ahogy az életre tekintesz! Kívánom, hogy a kívánságaid - a nem publikus is - teljesüljön a 2015-ös évben!
    Puszillak: Tortafüggő Marisz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak optimistán szabad élni és dolgozni. Én tudom, különben már nem lennék itt. Az más dolog, hogy nehéz megőrizni az optimizmust két kemoterápia viszontagságai között.

      Törlés