2016. február 25., csütörtök

Tarhonyaleves és a szakácskabát torta


Mai ebédünk tarhonyaleves volt. Így készítettem el.

Kevés füstölt szalonnát felkockáztam, ezt megsütöttem, ennek a zsírján megpirítottam fél csomag tarhonyát. Amikor már aranybarnára sült, beletettem az apróra vágott hagymát és ezzel is pirítottam kicsit. Került bele pirospaprika, majd felengedtem 3-4 liter vízzel. Ízesítettem sóval, borssal, delikáttal, petrezselyemmel,majd kockára vágott krumplit tettem bele. Megfőztem,nagyon finom lett. Ezzel várom haza az iskolából gyermekeimet.
Készítettem ma egy barackos túrós ízesítés szakácskabát tortát. Ennek a receptje a kalocsai menyasszonyi torta receptnél van leírva, lapozz vissza, a betűrendes mutató segít neked ebben.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése