2015. március 1., vasárnap
Somlói akokidli módra
Ebéd után somlóit készítettem. Pohárkrém szerűen, mindig másképp készítem. Az éppen otthon előforduló gyümölcsöt tettem bele. Individuálisan, hiszen mindenki másképp kérte. Fiam őszibarackbefőttel, lányom turmixolt eperrel, mi részünkre pedig mind a két gyümölcsöt tettem bele.
Elkészítése:
A pohár aljára ezúttal diós piskóta került , apró darabokban, inkább morzsákban. Erre került a gesztenyepüré reszelve, majd az aktuális gyümölcs. Ismét piskóta, tetszés szerint gesztenyepüré, majd tejszínhab a tetejére. Nem sok ideje volt lehűlni a hűtőszekrényben, a gyerekek hamar lecsaptak rá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése